Bedrijfskleding Zorg

Assortiment Zorgkleding

Wij hebben een assortiment zorgkleding samengesteld van onder andere de merken Alsico, de Berkel, Haen en Hejco. Hiervan kunt u de catalogi vinden op deze site. Uiteraard staat hierin maar een deel van ons assortiment.

Kunt u dus niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op voor meer informatie, mogelijkheden en/of persoonlijk advies. Wij helpen u graag verder!

Voor particulieren verwijzen wij door naar onze webshop, te vinden via www.bedrijfskledingzorg.nl/webshop.

 Alsico

Combineer kleur en stof, maak je eigen creatie! Met SHAKE YOUR STYLE van Alsico wordt aan u de mogelijkheid gegeven om zelf uw werkkleding te ontwerpen. Via een configurator op de website kunt u een basismodel kiezen en daaraan opties toevoegen, waardoor u uw eigen unieke ontwerp kunt bestellen.

Kaft Alsico catalogus care 2015 by Logomotion

Haen

“Verzorgd en comfortabel je werk kunnen doen! Kleding van Haen leent zich daar uitstekend voor en is verkrijgbaar voor veel beroepen in de medische- en paramedische sector.

Subtiele details en frisse kleuren geven elk model een eigentijdse, moderne uitstraling; een product met een lange levensduur, dat ook na vele malen wassen haar oorspronkelijke vorm behoudt. Kortom een kledingstuk dat u met plezier draagt, waarin u prettig werkt en waar u ongetwijfeld op terugkomt.”

Kaft Haen brochure zorgkleding 2014 by Logomotion

 Hejco

Hejco biedt een hoogwaardige en constante kwaliteit in een breed en overzichtelijk assortiment.  Het assortiment is afgestemd op de behoefte van de drager en omvat vele kleurrijke modellen met slimme en functionele details.

“Door het gebruik van verschillende stoffen met elk hun specifieke eigenschappen kunnen we voorzien in iedere behoefte van de drager. En niet in de laatste plaats; de kleding is trendy en eigentijds in dames- en herenmodellen, zodat ook teams bij Hejco terecht kunnen voor een eenduidige en moderne uitstraling.”

 Kaft Hejco catalogus care 2015 by Logomotion

Overige Bedrijfskleding

Voor al uw overige bedrijfskleding, kunt u terecht bij Logomotion Bedrijfskleding!